fbpx

Oud bekende politie aangehouden voor stelen accu’s

Een oplettende burger heeft op dinsdag 22 september gebeld naar de politie van Livorno om door te geven dat aan de Martin Luther Kingweg, ter hoogte van een supermarkt, iemand bezig was in te breken in een bestelwagen.

De politie ging gelijk ter plaatse en zag dat een manspersoon bezig was de accu van een bestelwagen met een gereedschap los te maken. De man had voordien de motorkap van de bestelwagen met een hard voorwerp open geforceerd.

Bij het zien van het politievoertuig probeerde de verdachte weg te rennen. Desondanks kon hij worden aangehouden door de politiemannen. Het bleek in deze te gaan om de welbekende Orlando G. die eerder in verzekering was gesteld voor andere strafbare feiten. Verder is gebleken dat er tegen deze verdachte enkele dagen terug aangifte is gedaan van diefstal van auto accu’s.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie door de inspecteur van politie in verzekering gesteld, laat het KPS weten.