fbpx
Facebook Pagelike Widget

OSV opent OSB – finaleronde met golden goal

De Osembo Sport Vereniging (OSV) is de kampioensfinale bij de Para Sportbond (PSB) heel goed gestart.

Op het Nacionello Sportcomplex aan de Tout Lui Vautkanaalstraat werd aartsrivaal Real Meursie (RM) met 1-0 verslagen.

Goalgetter Revelino Redmond was daarbij de maker van de enige gouden treffer in deze ontmoeting. Door deze zege heeft OSV de kampioensstrijd opengehouden, omdat de nummers 1 en 2 van de algemene ronde de finale met bonuspunten zijn gestart.

Paraguay met 2 punten en nummer 2, RM, met 1 punt. Paraguay behield zijn gunstige positie door het openingsduel in de PSB-finale met 4-2 te winnen van Locomotief.

Hoewel Steven Velantie en Clementelli Sheek de trein goed op gang brachten, waren de twee goals van deze twee niet voldoende om de zege in de wacht te slepen.

Topscorer Moreno Vyent 2x, Milano Grootfaam en ‘Good Old’ SVB international Siegfried Uralima zorgden ervoor dat Paraguay de drie belangrijke punten pakte.

De PSB-finale wordt zondag vanaf 14.00 uur voortgezet met Locomotief vs RM en de topper tussen OSV en Paraguay.

De stand:
1. Paraguay 1-5
2. OSV 1-3
3. Real M. 1-1
4. Locomotief 1-0

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.