fbpx
Organisatie volksprotest tevreden

GFC NIEUWS- De organisatie van het volksprotest op het Onafhankelijkheidsplein vandaag blikt tevreden terug.

“Een enorme massa mensen heeft gehoor gegeven aan de oproep om te protesteren tegen het wanbeleid van de regering. Het volk heeft een duidelijk signaal gegeven dat het moe is,” zegt Stephano Biervliet, de organisatie achter dit protest.

“Het Surinaams volk heeft vandaag getoond dat het bereid is te strijden voor het land. Het volk heeft getoond dat het gaat voor een doel: Suriname redden,” aldus Biervliet.

Diverse sprekers van politieke partijen, vakbonds- en bedrijfslevenorganisaties hebben het goed opgekomen publiek toegesproken.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.