fbpx

Organic Movement mobiliseert voor ‘Alles plat’ op 24 maart

GFC NIEUWSREDACTIE- De Surinaamse activistenbeweging Organic Movement is bezig te mobiliseren voor de ‘Alles plat’ actie van vrijdag 24 maart in het land.

De organisatie zoekt tevens in alle buurten een contactpersoon die wil helpen met de mobilisatie.

Het gaat onder meer om: Tammenga, kasabaholo, Latour, Rangoe, Menckendam, geyersvlijt, flora, livorno, pontbuiten, ephraimzegen, nieuw weer gevonden, Winti Wai, Beekhuizen, Abra Broki, Van Dijk, FrimanGron, Zorgoe, Hermitage pasi, Dijkveld, Bloemendaal, Schimmelpenning, Aniestraat, Plein van 12 mei, Munder, Boerbuiten, Rensproject, Weidumweg, Welgelegen, Kwatta en Hannaslust.

Het doel van de actie is een sterk signaal geven aan de regering dat ze haar vele beloften niet nakomt aan haar volk en dat na ruim 3 jaar regeren pijnlijk duidelijk is geworden dat de politieke wil mist om ons land naar rustig vaarwater te brengen. De problemen stapelen zich op, de economie is wankel en het land lijkt stuurloos en uitzichtloos geworden.

OOK INTERESSANT
15 wapendragers in Suriname ingesloten voor mishandeling gedetineerden

Datum: 24 maart 2023
Plaats: Onafhankelijkheidsplein
Tijd: 10.00 uur

De eisen

Het parlement dient per direct alle vergaderingen te staken en de kieswet in behandeling te nemen zodat verkiezingen in 2025 of eerder gegarandeerd kunnen worden. De kiesregeling is een belangrijk aspect van de soevereiniteit van onze Staat. Wij mogen dat niet zo te grabbel gooien. Het wordt tijd dat DNA en haar leden als volksvertegenwoordigers aansprakelijk worden gehouden. Nationaal belang moet nu gaan staan boven partij belang.