fbpx
Ordening busroutes Para krijgt vastere vorm

GFC NIEUWS- De controle van lijn- en pendelbussen op openbare busroutes in Para zal verdere gestalte krijgen met de opzet van een dependance van het directoraat Transport te Onverwacht.

Volgens Michael Marengo, hoofd controledienst, wordt de accommodatie voor de Controledienst Openbaar Vervoer met inspanning van S. Main Transport opgezet.

In de maand maart moet de afronding plaatsvinden van de technische bouwwerken, waarna de controleurs in dienst van het directoraat Transport van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) meteen aan het werk kunnen.

De werkzaamheden duren een maand, waarna gelijk zal worden overgegaan tot inrichting en bemensing.

Het terrein waarop de dependance is opgezet maakt deel uit van het complex van het commissariaat en is door de districtscommissaris van Para ter beschikking gesteld.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…