fbpx
Facebook Pagelike Widget

OPZ onderzoekt vermeende bedreiging

Naar aanleiding van een bericht in Dagblad Suriname van 9 april 2015 wenst de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname aan te geven dat de afdeling Onderzoek Politie Zaken(OPZ) bezig is met een onderzoek naar aanleiding van een gedane aangifte tegen een burgerpersoneelslid dat werkzaam is bij het KPS.

De aangifte die gedaan is op het politiebureau te Leiding is doorgeleid naar de afdeling OPZ voor onderzoek.

Nadat het onderzoek is afgerond zal het resultaat worden aangeboden aan de Korpschef die een besluit daaromtrent zal nemen.

Op basis van de resultaten van het onderzoek zullen gepaste maatregelen worden getroffen door de Korpschef, deelt de PR van het KPS mee.

De Publiciteitsdienst wenst in dit stadium te benadrukken dat de medewerker in kwestie niet in het bezit is van een dienstvuistvuurwapen en dat er ook geen schoten zijn gelost. Dit in tegenstelling tot de gepubliceerde onjuiste informatie als zou de medewerker in kwestie in het bezit zijn van een dienstvuistvuurwapen.

Ook meldt de politie dat er geen kogelinslagen zijn waargenomen zoals in het artikel melding van wordt gemaakt.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.