fbpx
Oproepingskaarten Sipaliwini afgestempeld

Districtscommissaris Armand Jurel heeft zaterdag op het districtscommissariaat van Sipaliwini het startsein gegeven tot het afstempelen van de oproepingskaarten voor de aanstaande verkiezing.

De oproepingskaarten voor het district Sipaliwini zijn in de vroege ochtend door het personeel van Sipaliwini in ontvangst genomen van het CBB. Het district Sipaliwini beslaat zeven bestuursressorten en is een erg uitgestrekt gebied.

Tijdens deze bijeenkomst, die werd bijgewoond door de staf en het personeel van het commissariaat, heeft de dc het personeel het belang van dit proces doorgegeven. Hij wees ze erop het werk zo secuur en zorgvuldig mogelijk te doen.

In verband met de komende verkiezingen is het van belang dit werk in een zo vroeg mogelijk stadium te doen, opdat de distributie naar de verschillende bestuursressorten op tijd kan plaatsvinden.

De dc wees het personeel ook op de consequenties conform het Wetboek van Strafrecht, indien er met de kaarten wordt gesjoemeld.

De politie is belast met de beveiliging van de oproepingskaarten.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.