fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Oproep entertainers om te protesteren tegen Covid-maatregelen regering

GFC NIEUWS- Personen binnen de entertainmentsector zeggen moe te zijn van het onsamenhangend beleid van de regering met betrekking tot de aanpak van Covid-19 en laten nu hun stem horen op social media.
Voor vandaag is er een protestactie gepland voor het oud-Flamboyant Park waar first lady Melissa Santokhi een evenement heeft met seniorenburgers.
Hieronder een van de vele oproepen op Facebook:
“Zit je in de horeca, toerisme en entertainmentsector en ben je net als ons moe van deze situatie?
Alle mensen die zich bevinden in deze sectoren zowel werknemers, ondernemers, artiesten, etc. worden opgeroepen om zich morgen (vandaag) massaal te verzamelen bij TBL Parking om 11.00 uur. We gaan protesteren om tot een oplossing te komen of een eventuele compensatie voor evenementen te krijgen, want wij willen geen tweederangsbehandeling. De first lady mag wel events houden in bijvoorbeeld Flamboyant en wij niet. Of dat de casino’s ook gewoon open gaan en door blijven verdienen. Recht voor 1, recht voor allen! Het is tijd dat we voor onszelf opkomen en iets gaan doen aan deze situatie, want zo kan het niet verder! Dus stuur deze BC door naar iedereen en kom morgen (vandaag) massaal naar de TBL Parking. Van daaruit gaan wij richting Flamboyant om onze stem te laten horen! Be there!”