fbpx
Oproep aan contactpersonen positief geteste politici

GFC NIEUWS- Personen die vanaf 20 juni jongstleden in contact zijn geweest met politici die onlangs positief zijn getest, worden verzocht dit in een SMS of WhatsApp-bericht door te geven.

Via deze telefoonnummers: 8133270 of 7238840 doorgeven: uw naam, geboortedatum, woonadres, telefoonnummer, de politicus of politici met wie u in contact bent geweest en wanneer dit contact heeft plaatsgevonden.

Er wordt vervolgens contact met u opgenomen door medici voor het treffen van de nodige veiligheidsmaatregelen en verder te volgen instructies.

Deze maatregel volgt, nadat eerder deze week een paar politici positief testten op Covid-19. Intussen zijn PL-voorzitter Paul Somohardjo, ABOP-leider tevens voorzitter van DNA, RonNie Brunswijk, en Jerrel Pawiroredjo, ondervoorzitter van de NPS uit de ICU ontslagen.

Voorzitter Gregory Rusland van de NPS, die ook positief testte, is in thuisisolatie.

Zondag wordt het personeel en de overige DNA-leden die in contact kwamen met de politici geswabt.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.