fbpx
Oppositie protesteert tegen wanbeleid regering

De oppositie, bestaande uit het Nieuw Front, BEP en Pertjajah Luhur(PL), heeft woensdagochtend in DNA tijdens de behandeling van de begrotingen voor het dienstjaar 2015 het beleid van de regering middels een motie verworpen.

De aanwezige oppositieleden stemden slechts voor de begroting van Binnenlandse Zaken(Biza), vanwege de te houden verkiezingen van 25 mei 2015.

De oppositie zegt het beleid van de regering niet te kunnen ondersteunen, omdat er sprake is van wanbeleid.

Hieronder de motie van de oppositie:

1 motie - Copy

2 - Copy

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.