fbpx

Oplichter rijdt weg met SRD 10.000 van vrouw die iPhone bij hem wilde kopen

GFC NIEUWS- De 26-jarige Chergirio L. is in de vroege ochtend van 1 oktober door de politie van Latour in Klaaskreek opgespoord en aangehouden voor verduistering.
Een vrouw deed op 29 september aangifte bij de politie van verduistering tegen Chergirio. De verdachte had middels een fake account via Facebook onder de noemer “Things for sale” een iPhone 11 geplaatst. Het slachtoffer reageerde op het bericht van Chergirio. Zoals afgesproken ontmoette de man haar thuis.
De benadeelde nam plaats in de auto van Chergirio om de iPhone te bezichtigen. Zij was bereid de iPhone te kopen en overhandigde het gevraagd bedrag aan Chergirio. Dat bedrag was SRD 10.000.
Terwijl Chergirio het geld natelde, stapte de benadeelde uit de auto om iets te halen. Bij die gelegenheid reed de man weg met het geld en met de iPhone.
De politie van Latour achterhaalde het woonadres van Chergirio. De politie heeft een groot deel van het verduisterd geldbedrag, zijnde SRD 7.615, teruggevonden in het bezit van Chergirio. Dit geldbedrag is inmiddels afgestaan aan de benadeelde.
De politie heeft het vermoeden dat Chergirio meer slachtoffers heeft gemaakt. Die personen mogen in contact treden met de politie van Latour als zij aangifte willen doen.

BEKIJK OOK
Facebookpagina zangeres Sijtske offline na oproep man overleden country- en soulzangeres Cheryll Welles-Rijger om account massaal te rapporteren