fbpx
Oplichter rijdt weg met SRD 10.000 van vrouw die iPhone bij hem wilde kopen

GFC NIEUWS- De 26-jarige Chergirio L. is in de vroege ochtend van 1 oktober door de politie van Latour in Klaaskreek opgespoord en aangehouden voor verduistering.

Een vrouw deed op 29 september aangifte bij de politie van verduistering tegen Chergirio. De verdachte had middels een fake account via Facebook onder de noemer “Things for sale” een iPhone 11 geplaatst. Het slachtoffer reageerde op het bericht van Chergirio. Zoals afgesproken ontmoette de man haar thuis.

De benadeelde nam plaats in de auto van Chergirio om de iPhone te bezichtigen. Zij was bereid de iPhone te kopen en overhandigde het gevraagd bedrag aan Chergirio. Dat bedrag was SRD 10.000.

Terwijl Chergirio het geld natelde, stapte de benadeelde uit de auto om iets te halen. Bij die gelegenheid reed de man weg met het geld en met de iPhone.

De politie van Latour achterhaalde het woonadres van Chergirio. De politie heeft een groot deel van het verduisterd geldbedrag, zijnde SRD 7.615, teruggevonden in het bezit van Chergirio. Dit geldbedrag is inmiddels afgestaan aan de benadeelde.

De politie heeft het vermoeden dat Chergirio meer slachtoffers heeft gemaakt. Die personen mogen in contact treden met de politie van Latour als zij aangifte willen doen.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…