fbpx
Oplichter opgepakt

De 43-jarige Bryan S. alias Bre is op vrijdag 27 maart aangehouden door het Arrestatie Team van de politie en overgedragen aan de collega’s van de Recherche Regio Oost.

Bryan werd opgespoord voor verduistering en of oplichting. Hij heeft bij twee autoverhuurbedrijven auto’s gehuurd met gebruikmaking van valse persoonsgegevens.

Vervolgens heeft hij de gehuurde auto’s als onderpand afgestaan aan andere personen waarbij hij die personen valselijk opgemaakte nummerbewijzen heeft gegeven.

Bryan S. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie vandaag.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.