fbpx
Oplevering weg naar Crematieoord Uitkijk

GFC NIEUWS- De Nationale Stichting Uitvaardsoorden Suriname heeft de weg naar het Algemeen Crematieoord Uitkijk in Saramacca weer in gebruik genomen.

Het crematieoord dat in augustus 2016 in gebruik was genomen, moest haar activiteiten staken vanwege de slecht begaanbare weg van ongeveer 2,5 km.

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie had in de maand augustus 2019 aan de aannemer Main de opdracht gegeven voor het rehabiliteren van de Numa- en Shabier Ishaakweg, de weg naar het Crematieoord.

De gerehabiliteerde weg is door middel van een korte ceremonie overgedragen door het ministerie OWT&C aan de Nationaal Stichting Uitvaardsoorden Suriname.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…