fbpx
Oplevering aantal wegen in Santodorp

GFC NIEUWS- Een 9-tal wegen is deze week opgeleverd door Kuldipsingh Infra te Santodorp, Wanica.

In totaal worden er 18 wegen betegeld. Ongeveer 2 kilometer (9 wegen) is al af en opgeleverd. Er moet nog 3 kilometer aan wegen betegeld worden in wijk Santodorp.

Met de aanpak van de wegen gaat een lang gekoesterde wens van de buurtbewoners in vervulling.

Minister Vidjay Chotkan van Openbare Werken Transport en Communicatie bedankte de gemeenschap voor het geduld. De weg was eerder heel erg slecht. De buurtbewoners hebben bij alle hoorzittingen aangegeven dat zij verharde wegen willen.

Recentelijk is de ontwatering van Santodorp aangepakt. Bij minste en geringste regen kwamen delen onder water te liggen. Nu behoort het tot het verleden.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…