fbpx
Opgepakte lockdown overtreder blijkt gezochte messentrekker

GFC NIEUWS- De 29-jarige Angelo de M. is woensdagavond als overtreder van de lockdown overgebracht naar het politiebureau Flora.

Daar werd duidelijk dat Angelo sedert maart dit jaar gezocht wordt wegens zware mishandeling.

In maart heeft Angelo de 45-jarige C.S. een messteek toegebracht in diens linker bovenarm.  Het geweldsincident vond plaats in de wijk Flora. C.S. was een ontevreden klant die een woordenwisseling kreeg met een zwager van Angelo, die automonteur is.

C.S. was van oordeel dat zijn voertuig niet goed gerepareerd was en kreeg daarover mot met de monteur.

Angelo ging zich met de ruzie bemoeien en trok op een gegeven moment een mes tevoorschijn waarmee hij G.S. een steekverwonding toebracht. Na zijn daad maakte hij zich uit de voeten en hield zich sindsdien schuil voor de politie.

De verdachte is in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…