Operationalisering commissie Streekziekenhuis Marwina geïnstalleerd

Minister Patrick Pengel van Volksgezondheid heeft de commissie Operationalisering Streekziekenhuis Marwina geïnstalleerd voor een periode van 6 maanden. Alvorens hij overging tot de installatie, gaf de coördinator van het Streekziekenhuis Marwina, Herman Jintie, een korte update inrichting van het ziekenhuis.

De commissie is belast met de volgende taken:

– Het toezicht houden op de richtige uitvoering van de operationalisering werkzaamheden.
– Het geven van advies en informatie aan de min van volksgezondheid en het bestuur in verband de operationalisering.
– Het ondersteunen van zowel de minister als het bestuur en directie van het ziekenhuis bij het nemen van besluiten in de operationaliseringsfase.
– Het doen van voorstellen aan de minister, met betrekking tot de aankoop van inventaris en de inrichting van het ziekenhuis.
– Het onder de aandacht brengen van alle overige aangelegenheden, die nuttig worden geacht, aan de Minister van Volksgezondheid, het bestuur en de directie van het ziekenhuis.

De commissie staat onder leiding van Herman Jintie. De overige leden zijn: Sharon Rellum (Secretaris), Maureen Wijngaarde – van Dijk, Edith Tilon, Olton Helstone, Neville Pengel, Francis Amanh, allen namens het ministerie van Volksgezondheid.(GFC)

Overige berichten