fbpx
Opening jaarlijkse Agro-ICT- Made in Suriname Beurs op 29 april

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) organiseert in samenwerking met haar stakeholders de jaarlijkse Agro-ICT- Made in Suriname Beurs.

De opening van de beurs vindt plaats op woensdag 29 april 2015 en wordt op zondag 3 mei afgesloten.

Tijdens de beurs wordt volgens LVV informatie verstrekt betreffende het agrarisch gebeuren in Suriname, waaronder land-, tuin-, en bosbouw. Verder de bloemen-, planten-, fruit-, en bijenteelt.

ook zal informatie worden verstrekt over de dienstverlenende sector, toeleverings- en verwerkingsbedrijven, industriële sector, mijnbouw, toerisme, visserij en visverwerking, bedrijfsgerichte dienstverlening, constructie, kunst, huisvlijt en nijverheid.

Locatie : KKF beursterrein
Openingstijden : 17.00 uur- 22.00 uur

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…