Openbare toiletbrillen anders dan die thuis voor je eigen bestwil

GFC NIEUWS- Als je je dagenlang hebt afgevraagd waarom toiletbrillen op openbare plekken anders zijn dan die je in je woning hebt, hebben wij het antwoord waarnaar je zocht.

Publieke toiletten hebben een opening op de bril, in de vorm U, terwijl de toiletten thuis helemaal rond zijn.

De opening op de bril is bedoeld voor hygiëne en is ontworpen in de VS, waar men zich dient te houden aan specifieke sanitaire richtlijnen. De standaardcode is ontwikkeld in 1955.

Het is ontworpen om de gebruikers wat meer ruimte te geven om de kans op het aanraken van de bril met de geslachtsdelen te verkleinen en geeft een plek minder voor urine om te spatten.

De U-vorm is ook bedoeld om het makkelijker te maken voor vrouwen om zich af te vegen zonder in contact te komen met het toilet.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer gezondheidsnieuws

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Bekijk ook een ander interessant…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem…

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….