fbpx

Openbare School Meerzorg 3 krijgt meer hulp

GFC NIEUWS- De in deplorabele staat verkerende Openbare School Meerzorg 3 in Commewijne, heeft recentelijk een gedeeltelijke opknapbeurt gekregen.
De leerlingen moesten onder levensgevaarlijke omstandigheden les volgen. Intussen zijn de plafonds vervangen. Vanuit Nederland krijgt de school meer hulp.
Rayeed Nasibdar uit Nederland)heeft de afgelopen week contact opgenomen met de schoolleiding van OS 3 Meerzorg. Naast de loshangende plafonds blijkt dat er nog veel meer gebreken zijn aan het schoolgebouw, waaronder: dakgoten die aan vervanging toe zijn en loszittende palen die ook een gevaar vormen voor de veiligheid van de leerlingen.
Na het contact met de schoolleiding is Nasibdar terstond gestart met een geldinzamelingsactie voor de school. Tot op dit moment is er €1171,00 opgehaald, we gaan voor meer zegt de trotse initiatiefnemer Rayeed Nasibdar. Er is intussen opdracht gegeven aan het bedrijf Gutterking om de werkzaamheden aan de dakgoten zo snel mogelijk op te starten.
Naast het vervangen van de dakgoten en loszittende palen, is er ook gedacht aan andere zaken om te realiseren, zoals opstapbankjes zodat de kleintjes bij het bord kunnen komen, verlichting, papier, reparatie van schoolborden en boekenkasten. Intussen zijn de opstapbankjes geschonken aan de school door Ritesh Soechit, de man die toezicht houdt op de uitvoering en dat alles goed verloopt.
.

BEKIJK OOK
Santokhi: Alles aan doen om elke vorm van slavernij te bestrijden