fbpx

Openbare lezing: “Ik stress! Wat nu?” met Swami Paramtej

Stichting Art of Living Suriname krijgt van 20 tot en met 30 september bezoek van internationale facilitator: Swami Paramtej.

Swami Paramtej is een gerenommeerde spreker en senior facilitator van The Art of Living Foundation International. Hij reist al langer dan 10 jaren de wereld rond om mensen technieken aan te leren om hun volle potentie te benutten en leren om te gaan met de uitdagingen van het stressvolle leven van deze moderne tijd.

Op woensdag 20 september zal Swami Paramtej zijn openbare lezing hebben in het Congreshal vanaf 18:30 uur, met als thema: Ik stress! Wat nu?

In de lezing worden er verhelderende inzichten gegeven over het fenomeen stress. Daarnaast zullen effectieve technieken aan de orde komen.

Zijn bezoek is onderdeel van de missie van Stg. Art of Living Suriname om bij te dragen aan het creëren van een harmonieuze en welvarende gemeenschap.

Inspiratie

Swami Paramtej heeft zijn leven gewijd aan sociale verbetering en is toegewijd aan de missie van zijn Guru/Meester, Sri Sri Ravi Shankar, om een stressvrije en geweldloze samenleving te creëren die in harmonie leeft als een One World Family.

Sinds 2007 heeft hij al meer dan 40 landen in Azie, Afrika, Zuid-Amerika en Europa aangedaan.

In deze unieke kans zal hij tijdens zijn tour van Latijns- en Midden Amerika een bezoek brengen aan onder meer: Argentinië, Brazilië, Mexico, Guatemala, Panama, Chili, Peru, Paraguay, Uruguay, Columbia en Suriname met een duidelijke en simpele boodschap: jonge leiders inspireren en ondernemers en professionals leren om hun volledige potentieel te ontwikkelen door middel van praktische kennis, ademhalingstechnieken en meditatie.

Swami Paramtej zal tijdens zijn verblijf in Suriname diverse programma’s verzorgen zoals de Art of Silence (Part 2), Shakti Kriya en Sri Sri Yoga.

Sri Sri Yoga verbetert niet alleen je flexibiliteit, kracht en gezondheid, maar versterkt ook je zelfbewustzijn en maakt je meer “centered”. Het biedt een niet oordelende, ontspannen en plezierige omgeving waar je zelf je grenzen kunt ontdekken tijdens de beoefening, zonder jezelf te pushen of competitief te zijn.

Door een pakket van lichaamshoudingen, meditaties, ademtechnieken en oude wijsheid ervaart u een compleet gevoel van welzijn, harmonie tussen lichaam en geest.

Sri Sri Yoga is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in yoga. Sri Sri yoga vindt plaats van 25 – 27 september in het AMOS sporthal en is toegankelijk voor eenieder vanaf 16 jaar.(GFC)

Overige berichten