fbpx

‘Open House’ op Thursday-Night-Feature Readytex Art Gallery

Readytex Art Gallery presenteert vandaag haar derde Thursday-Night-Feature
(TNF) voor het jaar 2019.

Deze maand maken wij er een gezellige en ontspannen ‘Open House’ van. Geen speciale sprekers of presentaties dus op deze TNF, maar gewoon een leuke avond om volop te genieten van mooie kunstwerken en goed gezelschap, laat de organisatie weten.

Uiteraard heeft het team van Readytex Art Gallery er zoals altijd wel voor gezorgd dat er een prachtige collectie kunstwerken door de hele galerie heen geëtaleerd staat.

Voor de collectie in de benedenruimte van de galerie koos het team overigens wel een speciaal thema.

De maand maart is immers de maand van het kleurrijke Phagwa-feest, een belangrijke feestdag binnen de Hindoestaanse cultuur en een feestdag waar haast iedereen in ons inclusieve, multiculturele Suriname, met volle teugen van mee geniet.

BEKIJK OOK
Suriname verwelkomt Franse ambassadeur Nicolas de Bouillane de Lacoste

Hoewel de geselecteerde werken niet letterlijk met Phagwa te maken hebben, legt de collectie die voornamelijk bestaat uit abstracte, kleurrijke kunstwerken, wel een mooie, artistieke link.

In de rest van de galerie kunt u verder zoals altijd genieten van een gevarieerde collectie kunstwerken van alle 19 door de galerie vertegenwoordigde kunstenaars.

Elke kunstenaar heeft er immers zijn of haar eigen plek en zo een ‘Open House’ is de ideale gelegenheid om weer eens rustig te kijken naar, en te genieten van, al datgene dat zij te bieden hebben.