fbpx

Open brief aan president Santokhi over andere benadering Covid-19-vraagstuk

GFC NIEUWSREDACTIE- Als verontruste burgers van dit land zijn wij getuige geweest van de maatregelen die u aangekondigd en getroffen heeft sinds uw ambtsaanvaarding.
Wij hebben alles doorstaan en ervaren en hebben ons afgevraagd of dit alles niet anders en zelfs beter aangepakt kan worden.
Het blijkt ook dat burgers in andere landen dit gedaan hebben en meer nog dat deskundigen op alle deelgebieden van de gezondheidszorg zich in andere landen w.o. Nederland en de Verenigde Staten van Amerika zich daarmee hebben beziggehouden en betere oplossingsmodellen hebben voorgesteld dan die thans door u en andere leiders in andere landen worden getroffen.
Het internationaal krachtenspel dat door de grote farmaceutische bedrijven m.n. ook in de media wordt uitgevochten heeft gebruik makend van angst als wapen het logische denkvermogen van de massa ernstig ondermijnd.
Wij zijn niet angstig en hebben ook buiten onze landsgrenzen ons kunnen oriënteren. Wij zijn ervan overtuigd dat er veel betere en effectievere manieren zijn om zowel preventief alsook curatief de strijd tegen het coronavirus aan te binden.
Ook zijn wij ervan overtuigd dat het coronavaccin dat in record tijd ontwikkeld is ONMOGELIJK getest kan zijn op lange termijn effecten op de gezondheid van mensen op deze planeet.
Wij vragen u daarom een andere benadering van het Covid-19-vraagstuk, in plaats van een vaccin toedienen aan de Surinaamse bevolking.
Een groep bezorgde burgers

BEKIJK OOK
Solar-farm Nickerie beeld van transitie naar groene energie