fbpx

Open brief aan minister Ramadhan, vp Brunswijk en president Santokhi

GFC NIEUWS- Beste minister Amar Ramadhin, vicepresident Ronnie Brunswijk en president Chandrikapesad Santokhi; ik ben het echt meer dan zat!
Ik weet niet als u weet hoe vreselijk wij van de entertainmentsector frustreren. Er worden steeds maatregelen getroffen, maar niemand komt ons tegemoet met een uitkering of zo om desnoods ook van de feestdagen te kunnen genieten.
Al 9 maanden wordt er beloofd dat er protocollen komen voor deze groep. Tot de dag van vandaag hoor ik “we zijn bezig”. Ik begrijp de getroffen maatregelen best wel, maar wij lijken een vergeten groep te zijn. December is normaal de maand waar wij echt konden verdienen, maar ook dat is komen te vervallen.
En niet eens een gebaar vanuit de regering of elders voor een tegemoetkoming. Ik hoop niet dat men onze rol als onder meer artiest, band, DJ, soundman en cateringsbedrijf binnen deze samenleving is vergeten en hoe wij van groot belang zijn geweest al die jaren om het volk te voorzien van een leuke tijd of wel de tijd van hun leven. Wie voorziet ons nu, nu wij gewoon geen rooie cent verdienen in onze branche?
Ik zeg al zoveel maanden niks, maar ik zeg er nu wel wat van, zodat men weet dat men de situatie voor deze groep niet moet onderschatten. Het is zeer ernstig. Ik snap dat de maatregelen er moeten zijn, maar laat het dan echt ook voor een ieder gelden zonder dat 1 bepaalde groep benadeeld wordt en de andere bevoorrecht.
Wij hebben al 9 maanden te kampen met afzeggingen van boekingen, maar we moeten wel elke dag eten, drinken en boodschappen halen met torenhoge prijzen opgeplakt. Om thuis te blijven en kerst en owru jari te vieren met jouw gezin kost toch ook geld? Heeft u de prijs van een kerstbrood gezien?
Wij zijn ook moeders, vaders en burgers met kinderen te verzorgen en vaste lasten te betalen. Maar verdienen wij tenminste niet een beetje meer waardering dan wat er nu getoond wordt?
Ik hoop dat er ook wordt gedacht aan deze groep, vooral in de komende feestdagen. Verder hoop ik op een spoedige oplossing en betere dagen.
Een bezorgde artiest
Bron: Facebook

BEKIJK OOK
Twee jeugdigen aangehouden voor inbraak O.S. Hockeyschool