fbpx

Ook vrouwen die zich niet tot mannen aangetrokken voelen hebben behoefte aan liefde

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het moet nu eens een keer ophouden met het gefoeter op vrouwen die alleen op hun eigen geslacht vallen en zich helemaal niet aangetrokken voelen tot mannen.

Het diep kwetsen en zelfs bedreigen van lesbiennes op verschillende sociale media fora door ouderwets denkende mensen moet gauw tot het verleden behoren.

Er is niets mis met dames die deze seksevoorkeur hebben, het is nu eenmaal de natuur die dat bepaald heeft en moet dat simpelweg geaccepteerd worden.

Dat laat het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) via e-mail aan GFC Lifestyle in Den Haag weten.

Het KIVC reageert naar aanleiding van de negatieve kritiek op een jongedame uit Zoetermeer die via de media kenbaar heeft gemaakt dat ze nooit meer met een man van bil zal gaan.

OOK INTERESSANT
Een beetje jaloezie is juist gezond voor de relatie en versterkt verliefdheidsgevoelens

Zij kwam er als heterovrouw pas laat achter dat ze veel meer plezier beleeft aan het naar bed gaan met haar eigen geslachtsgenoten. Het wordt haar echter kwalijk genomen dat zij in een bericht heterovrouwen oproept om het ook eens te proberen.

Volgens het KIVC moeten volwassen mensen zelf beslissen met wie zij de liefde willen bedrijven mits de wet niet wordt overtreden en anderen niet gekwetst worden.

“Ook vrouwen die zich alleen tot hun eigen geslachtsgenoten aangetrokken voelen hebben liefde nodig. Als deze dame zich gelukkiger voelt door mannen voortaan links te laten liggen is het haar eigen beslissing is dienen anderen dat te respecteren”, aldus het VrouwenCollectief.