fbpx
Ook thuis afstand van elkaar bewaren en niet op bezoek bij familie of vrienden

GFC NIEUWS- Niet alleen wanneer mensen buiten gaan moet er afstand van elkaar bewaard worden, maar ook thuis moet dat gebeuren indien er meerdere mensen bij elkaar wonen. Het dringend advies is om ook in thuissituaties 2 meter uit elkaar te blijven om verspreiding van het potentieel dodelijke coronavirus in te dammen.

Gezinnen doen er bovendien ook goed aan om thuis de andere voorschriften zoals de handen vaker wassen in acht te nemen, zeggen infectiedeskundigen. Ook familieleden of vrienden die bij elkaar op visite gaan horen meer rekening hiermee te houden.

Maar het beste is volgens Amerikaanse virologen om voorlopig helemaal niet op bezoek te gaan bij vrienden, kennissen of familieleden. 

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…