Ook politieke partijen dit jaar op Bouw- en woonbeurs

Aangezien over een paar maanden er verkiezingen zijn, biedt Stichting Welzorg Suriname (SWS) ook aan alle politieke partijen de ruimte op de Bouw- en woonbeurs om de gemeenschap in informeren over hun beleid op het gebied van huisvesting.

Dit jaar organiseert SWS voor de 9de keer de Bouw- en woonbeurs. Het nieuw concept met de huishoudsector erbij in KKF is vorig jaar een groot succes geworden. Vandaar dat dit jaar de huishoudsector er wederom bij zal zijn.

Het streven is elk jaar weer om de beurs naar een hoger niveau te tillen, en dus worden er bij de aanmeldingen van bedrijven streng gelet op de criteria voor deelname. Er worden goeie afspraken gemaakt met de exposanten om de beurs geen bazaar en/of markt karakter te laten krijgen.

Exposanten krijgen van de beursorganisatie ook alle begeleiding en professionele trainingen. Met een “outlet hal” zullen particulieren c.q. bedrijven in de gelegenheid gesteld worden om hun overtollige producten aan te bieden aan de bezoekers.

Heel wat mensen zitten met nieuwe overtollige bouwmaterialen of andere producten in de schuur, die ze niet meer nodig hebben, terwijl anderen het nuttig kunnen gebruiken. Voor een zachte prijs kunnen zij dan meer plaats maken in hun schuur en een ander heel blij mee maken. Hiermee spelen wij dan ook in op de zeer moeilijke economische situatie in dit land, meent SWS.

Overige berichten