Ook in Suriname zal poep van gezonde mensen worden ingebracht bij zieken

Het inbrengen van poep van gezonde mensen bij zieken, zal op den duur ook in Suriname frequent worden toegepast. Talrijke zieke personen in ons land zullen uiteindelijk ook gebruik kunnen maken van deze zeer geneeskrachtige therapie.

Zoals het ontvangen van donorbloed algemeen geaccepteerd wordt, zal dat op den duur ook met het ontvangen van poep het geval zijn. Ook het toedienen van de verwerkte urine van zwangere vrouwen -HCG, voor onvruchtbare mannen en vrouwen- middels een subcutane injectie, wordt jarenlang al dagelijks probleemloos  bij Surinamers ingespoten.

Uit wetenschappelijke onderzoekingen blijkt dat de poeptherapie mogelijk voor veel meer ernstige aandoeningen kan worden ingezet dan in eerste instantie werd gedacht.

“Niet alleen voor darmproblemen is poep effectief. Ook depressiviteit, autisme, multiple sclerose (MS), ernstige obesitas, diabetes type 1 en 2 en andere aandoeningen kunnen mogelijk met poep van gezonde mensen effectief worden bestreden. Daar wordt momenteel veel onderzoek naar gedaan”, zegt een medische specialist uit Nederland aan de gezondheidsredactie van GFC Nieuws.

Gezondheidsexperts in Europa, de Verenigde Staten van Amerika, Japan, Israël en Australië raken er steeds meer van overtuigd dat een verstoorde darmflora in verband staat met het ontstaan van diverse ziekten.

“De soorten en aantallen bacteriënstammen in onze darmen hebben een enorme invloed op onze fysieke en geestelijke gezondheid. De resultaten die wij nu behalen met het inbrengen van menselijke poep bij darmklachten zijn fantastisch”.

“Het is de verwachting dat poep van gezonde personen op den duur veel vaker zal worden toegepast. De poeptherapie wordt al jarenlang in verschillende Nederlandse en buitenlandse ziekenhuizen met veel succes toegepast”, aldus de medicus.

Ook de Europese afslank- en verjongingsexpert Clarke legt uit aan GFC Nieuws dat een evenwichtige darmflora van eminent belang is voor een goede gezondheid.

“De soorten en aantallen goede en slechte bacteriestammen in de darmen hebben extreem veel invloed op onze gemoedstoestand, het verwerken van koolhydraten, het cholesterolniveau, allergieën, stress, de weerstand, het ontstaan of juist bestrijden van ziekten en zelfs obesitas”.

“Researchers wereldwijd tonen nu al aan dat wij ook middels het aanpassen van de voeding grote invloed kunnen uitoefenen op de goede bacteriën, zoals acidophilus and bifidum, in de darmen. En daarmee ook op de gezondheid, gemoedstoestand en het gewicht (dikte) van de mens”, legt Clarke uit.

Overige berichten