Sommige Surinamers in angst door onzinverhaal 5G en coronavaccinatie met inplanten minuscule chip

GFC NIEUWS- Een klinkklaar onzinverhaal over 5G en coronavaccinaties met een “ID2020 injectie” en het inbrengen van een minuscule chip in het menselijk lichaam wordt in Suriname nog steeds gedeeld via Whatsapp. Het nonsensbericht wordt door sommige burgers die erg onwetend en laag ontwikkeld zijn ook nog serieus genomen.

Familie! Laat je niet vaccineren voor corona! In werkelijkheid is het een ID2020 injectie waar een minuscule chip in zit met een GPS- functie. Je bent  vanaf dan altijd traceerbaar via de 5G masten die nu wereldwijd geplaatst worden! De mensen die geen idee hebben wat zo een injectie inhoudt zullen het accepteren”, staat in de “flauwekulapp”.

“Wij krijgen nu vaker vragen binnen van vrouwen die deze “nonsensWhatsapp” berichten hebben ontvangen en zich erg veel zorgen maken. Helaas zijn er minder goed ontwikkelde mensen of laaggeletterden die in deze rommel geloven”.

“Wij leggen ze dan ook uit dat het grote onzin is. 5G heeft niets met Covid-19 te maken. De ziekte wordt veroorzaakt door het coronavirus en geen mens op de wereld wordt trouwens momenteel gevaccineerd, want er bestaat niet eens een coronavaccin. Nergens ter wereld, ook niet in Suriname”.

“Of 5G andere ziekten veroorzaakt is weer een andere kwestie, maar in ieder geval geen Covid- 19”, zegt Jennifer Atmo tegen GFC Nieuws. Zij is voorzitter van de vrouwenbeweging van de GH Internationale Foundation.

Ook de zeer gerespecteerde professor David Andrew Sinclair  verbonden aan Harvard University zegt dat het de reinste onzin is. “Het is totale onzin dat 5G zorgt voor coronabesmettingen!”.

“Er is nog niet eens een vaccin beschikbaar tegen het coronavirus, laat staan dat mensen worden gevaccineerd. Nota bene met een chip? Het is klinkklare onzin. 5G heeft ook niets te maken met de coronapandemie”, legt een andere topexpert uit.

Hij zegt wel dat er erg veel onduidelijkheid bestaat over het effect dat de straling van 5G op het menselijk lichaam heeft, maar dat heeft helemaal niets met het coronavirus te maken.

“De meningen zijn verdeeld. Een groep wetenschappers is ervan overtuigd dat de 5G masten zeer schadelijk zijn voor mensen. Echter heeft dat helemaal geen betrekking op het coronavirus.  De straling zou zorgen voor andersoortige gezondheidsklachten die niets te maken hebben met het coronavirus. Dus er moet geen verband worden gelegd met 5G en coronabesmettingen. Mogelijk wel met andere medische problemen.

Andere experts zeggen dat de masten helemaal geen, dus in geen enkel opzicht gevaar opleveren voor de gezondheid”, is de uitleg.

Zie hieronder ook een interview met professor David Andrew Sinclair>>

Overige berichten