fbpx

Onze zwarte broeders, vooral arme mensen, gaan op zeer wrede wijze dood door verstikking

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Voornamelijk onze zwarte broeders, jong en oud, vooral arme mensen, sterven een zeer wrede en langzame dood door verstikking. Ze krijgen geen lucht meer! Ik kan het niet meer aanzien. Het is vreselijk!

Het is zeer erg wat er nu gaande is terwijl wij dit mensonterend leed voor een zeer groot deel hadden kunnen voorkomen. Het is helemaal niet nodig!

Dat vertelde de zeer geëmotioneerde dokter Pierre Kory, universitair hoofddocent geneeskunde aan het St.Luke’s Aurora Medical Center in Milwaukee (USA), vorige week aan de Amerikaanse Senaatscommissie voor Binnenlandse Veiligheid en Regeringszaken.

Hij en tientallen topartsen zijn ervan overtuigd dat het anti- wormmiddel Ivermectine wonderen verricht bij COVID-19 patiënten. Als Ivermectine in de beginfase wordt gegeven aan coronapatiënten, is de kans op genezing volgens de topexperts zeer groot.

BEKIJK OOK
Sabakuproject grote beerput, Santokhi moet ingrijpen!

De wormkuur is zeer veilig, goedkoop en snel beschikbaar.

Dokter Pierre Kory die ook longspecialist is, pleit samen met zijn collegae om de wormkuur direct voor te schrijven aan personen met COVID-19 omdat daarmee veel levens gered kunnen worden.

Hij is van oordeel dat er steeds meer focus wordt gelegd op vaccinaties en dure nieuwe medicijnen, terwijl er al een goedkoop en zeer effectief medicijn beschikbaar is. Meerdere gerandomiseerde onderzoeken hebben dat aangetoond.

Zie hieronder de getuigenis van dokter Kory tijdens een hoorzitting van de Amerikaanse Senaatscommissie voor Binnenlandse Veiligheid en Regeringszaken.

Foto: Obi Onyeador