fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Ontwikkelingsbeweging wil eenheid onder Paramaccaners

De Pamaka-ontwikkelingsbeweging “Meki un opo Taampu” en de werkgroep Pamaka ontwikkeling, zijn gestart met consultaties in hun stamgebied. Deze organisaties hebben op zaterdag 21 juli 2018 met kapiteins, lokale organisaties en sleutelfiguren vergaderd in Snesi kondre.

Hoofdkapitein Walter Doedoe is zeer tevreden met deze ontwikkelingsbeweging. De hoofdkapitein benadrukte de manier waarop er wordt gecommuniceerd met actoren om de eenheidsgedachte te bewerkstelligen.

De organisaties geloven in eigen kunnen en dat duurzame ontwikkeling van hun dorpen sterkt afhangt van de gezamenlijke motivatie en samenwerking. De samenwerking is om relaties te ontwikkelen ter bevordering van de maatschappelijke integratie om de gestelde doelen te realiseren.

OOK INTERESSANT
VHP: reflectie 3 jaar na stembusgang 2020

De organisaties zijn van oordeel dat éénheid, de basis vormt voor gemeenschapsontwikkeling. De Pamaka-ontwikkelingsbeweging gaat voor een constructieve samenwerking met dorpsorganisaties, overheid en service verlenende NGO’s.(GFC)