‘Ontvoering’ koppel live op Facebook

GFC NIEUWS- Twee passagiers van een Ubertaxi in Virgina (VS) hebben live een video op Facebook uitgezonden van een rit die ze niet vlug zullen vergeten.
De auto waar ze in zaten werd onderweg aangereden, waarna de chauffeur, zonder hen te laten uitstappen, een wilde achtervolging inzette.
Tameka Swann en haar man, John Murray, namen een Uber om een avondje uit te gaan eten. Een paar straten verder, werd de auto vanachter aangereden. Murray zegt dat hij dacht dat de twee bestuurders informatie zouden uitwisselen en alles hoffelijk zouden regelen.
Wat hij niet verwachtte is dat de andere chauffeur zou wegrijden en de man die hen vervoerde de achtervolging zou inzetten.
Murray begon meteen het hele incident te filmen en live uit te zenden op zijn Facebookaccount. Later in de video begint de chauffeur door rode lichten en stopborden te rijden.
“Ik heb vier kinderen, ik kan echt zo niet in een auto zitten. Je moet ons laten gaan”, roept Swann tevergeefs. De chauffeur antwoordt dat hij de dader niet kan laten gaan. Verder wordt hun auto nog aangereden door een andere auto. “Hij bleef maar gaan. Dat was het engste moment in mijn leven”, deelt Swann.
De chauffeur is nu door de politie van Richmond, Virginia beschuldigd van ontvoering, roekeloos rijden en een aanrijding.
Murray en zijn vrouw verkeren in goede gezondheid.