fbpx
Ontsmetting partijcentrum Grun Dyari

GFC NIEUWS- Het NPS-partijcentrum Grun Dyari werd vanmorgen grondig ontsmet, nadat twee leden van de partij positief testten op Covid-19.

Woensdag werd bekend dat partijvoorzitter Gregory Rusland, en ondervoorzitter Jerrel Pawiroredjo, besmet zijn met het coronavirus.

Rusland heeft zijn status zelf bekendgemaakt en schreef woensdagavond het volgende hierover op Facebook:

“Familie, vrienden, partijgenoten en sympathisanten

Vanmiddag kreeg ik de mededeling dat ik en mijn echtgenote positief getest zijn voor het COVID 19 virus. Ik ga ervan uit dat ik heel voorzichtig ben geweest maar merk dat je niet voorzichtig genoeg kan zijn.

Kennelijk zijn er gevallen van COVID-19 in Grun Dyari en daarbuiten in werksfeer o.a. DNA geconstateerd. Morgen wordt het partijcentrum gedesinfecteerd en alleen voor noodgevallen open gesteld.

Ik heb vele beterschapswensen ontvangen en dat apprecieer ik ten zeerste. Bedankt voor de attentie.

Greg Rusland.”

Hoogstwaarschijnlijk krijgen ook de partijcentra van de overige coalitiepartners een ontsmettingsbeurt.

Woensdagavond werd het gebouw van De Nationale Assemblee al ontsmet, omdat diverse politici die besmet zijn met het virus, zoals Paul Somohardjo, Rusland en Brunswijk, maandag in het gebouw aanwezig waren.

Op social media worden driftig berichten gedeeld over een mogelijke besmetting van meerdere ABOP-toppers, waaronder Edward Belfort en Joël ‘Bordo’ Martinus. Die informatie is echter nog niet bevestigd.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.