fbpx

Ontslagen arbeider opgepakt voor diefstal geld en goederen ex-medewerkers

GFC NIEUWS- De 26-jarige Jaisy S. alias Arian werd op 6 mei aangehouden door de politie van Munderbuiten op verdenking van diefstal.
Arbeiders van een groothandelszaak deden aangifte tegen deze verdachte.
Jaisy werkte voor een groothandelszaak totdat hij in de maand februari ontslagen werd. Jaisy bleef bevriend met enkele arbeiders van het bedrijf, die in een huis van de bedrijfseigenaar wonen.
Op vrijdag 17 april ging Jaisy de arbeiders bezoeken en bracht de nacht bij hun door. De volgende dag gingen de arbeiders naar het werk en lieten Jaisy achter in de woning. Bij terugkeer kwamen de arbeiders tot de ontdekking dat een bromfiets en een pak kippenbouten uit het huis gestolen waren en dat Jaisy weg was.
Op vrijdag 24 april is in het huis en daarbij zijn onder andere kledingstukken en geld weggenomen. Het vermoeden bestaat dat Jaisy, samen met een kompaan, deze inbraak heeft gepleegd.
Op woensdag 6 mei werd Jaisy gesignaleerd in het Reebergproject. Met assistentie van de politie van Lelydorp werd hij aangehouden en overgedragen aan de politie van Munderbuiten.

BEKIJK OOK
Speurhond Nederlandse douane vindt hasj in luchtvracht naar Suriname