fbpx
Ontslagen arbeider opgepakt voor diefstal geld en goederen ex-medewerkers

GFC NIEUWS- De 26-jarige Jaisy S. alias Arian werd op 6 mei aangehouden door de politie van Munderbuiten op verdenking van diefstal.

Arbeiders van een groothandelszaak deden aangifte tegen deze verdachte.

Jaisy werkte voor een groothandelszaak totdat hij in de maand februari ontslagen werd. Jaisy bleef bevriend met enkele arbeiders van het bedrijf, die in een huis van de bedrijfseigenaar wonen.

Op vrijdag 17 april ging Jaisy de arbeiders bezoeken en bracht de nacht bij hun door. De volgende dag gingen de arbeiders naar het werk en lieten Jaisy achter in de woning. Bij terugkeer kwamen de arbeiders tot de ontdekking dat een bromfiets en een pak kippenbouten uit het huis gestolen waren en dat Jaisy weg was.

Op vrijdag 24 april is in het huis en daarbij zijn onder andere kledingstukken en geld weggenomen. Het vermoeden bestaat dat Jaisy, samen met een kompaan, deze inbraak heeft gepleegd.

Op woensdag 6 mei werd Jaisy gesignaleerd in het Reebergproject. Met assistentie van de politie van Lelydorp werd hij aangehouden en overgedragen aan de politie van Munderbuiten.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…