fbpx

Ontmoeting dc's Wanica met lokale politie en marktbesturen

GFC NIEUWS- De districtscommissaris Suraksha Sital- Hirasingh en Mohamed Shafiek Goelaman van respectievelijk Wanica-Noordwest en Zuidoost hebben met de politie en de marktbesturen van Wanica van gedachten gewisseld over de protocollen voor de markten en om te komen tot het ‘nieuwe normaal’.
De verschillende marktbesturen hebben tijdens hun presentatie aangegeven wat zij tot nu toe hebben gedaan in het kader van de nieuwe situatie.
Het is volgens Hirasingh belangrijk dat de marktbesturen op een lijn staan. Goelaman verwacht een goede samenwerking met de marktbesturen. Hij is voorstander van ordening en zal samen met zijn collega de volle ondersteuning geven aan de marktbesturen.
Beide districtscommissarissen hebben de leiding van de markten voorgehouden om te werken aan de nieuwe situatie. Zij moeten erop toezien dat de marktverkopers en bezoekers zich houden aan de protocollen.
Er is ook gesproken over ordening van de verkopers aan de Magentakanaalweg en andere wegen waarlangs mensen hun waar verkopen. Hirasingh is inmiddels begonnen met de afdeling MGD om de verkopers en hun status in kaart te brengen. De protocollen moeten in acht worden genomen, om te voorkomen dat er besmettingen plaatsvinden. “We willen mensen niet brodeloos maken, maar men moet zich wel houden aan, niet alleen de Covid-protocollen, maar ook de orde en veiligheidsvoorwaarden, benadrukt Hirasingh.
Naast de gewestelijke politiecommandant waren alle ressortcommandanten aanwezig. De politie heeft alle medewerking toegezegd aan de districtscommissarissen.

BEKIJK OOK
Politieman en partner slaan elkaar na ruzie op feest ex-partner