fbpx
Onthulling borden voor mensen met een beperking op OW-terrein

GFC NIEUWS- Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) streeft ernaar toe de infrastructuur op het terrein van het ministerie en in het gebouw zodanig in te richten, dat mindervalide burgers makkelijk toegang hebben tot het ministerie.

In dit kader heeft de minister donderdag enkele borden op het terrein van het ministerie onthult die aangeven waar mensen met een beperking kunnen parkeren.

Bij het binnenrijden van het ministerie, vanuit de hoofdingang, zijn deze borden meteen merkbaar en weet de doelgroep waar ze naar toe moet en kan parkeren.

Aan de cliënten en de medewerkers van het ministerie van OW wordt een dringend beroep gedaan dat zij de voor de mindervalide burger, bestemde parkeerplek vrijhouden.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.