fbpx

Onschuldige vader die zonen beschermd drie keer beschoten door mysterieuze schutter

GFC NIEUWS- Een Britse vader – die probeerde zijn twee zonen te beschermen – werd drie keer geraakt door een mysterieuze schutter die het vuur opende op een groep jongeren.
De 42-jarige vader had op 3 februari delen van een gesprek opgevangen tussen één van zijn zonen en een onbekende persoon en vermoedde dat er iets stond te gebeuren. Gelijk had hij ook.
Terwijl de jongens naar buiten liepen, besloot hij een kijkje te nemen en liep ze achterna. Op een gegeven moment stopte een voertuig enkele meters verwijderd van de jongens. Een onbekende man – die waarschijnlijk op de achterbank lag om uit het gezichtsveld te blijven – richtte het wapen op de jongens en nog twee andere buurjongens en begon op ze te schieten.
De vader van de twee jongens werd geraakt door 3 van de 4 schoten die zijn gelost. De man werd aan beide benen geraakt. Intussen is één been geamputeerd, vanwege constante pijn na het incident.
De politie heeft twee van de drie criminelen die betrokken waren bij het schietincident gepakt. Een derde, de schutter, is voortvluchtig.

BEKIJK OOK
Wegenautoriteit gaat samenwerking aan met studierichting Infrastructuur