fbpx

Onschuldige Surinamers gevangen houden in hun huizen is misdadig

INGEZONDEN- Het is misdadig om onschuldige mensen in Suriname avonden en weekenden lang verplicht op te sluiten in hun huis terwijl dit juist een averechtse werking heeft!

Deze gevangenneming van het hele volk druist in tegen alle wettelijke en ethische normen en dient geen enkel doel. Het is totaal zinloos om burgers in deze wurggreep te houden.

Deze weekendlockdown werkt niet gelet op de incubatieperiode! De epidemiologen mogen wel honderd keer anders beweren, maar de waarheid is het tegenovergestelde!

De dagen vooraf en na de opsluitingen komen mensen juist veel frequenter en in samengeperste tijden bij elkaar om vervolgens dicht bij elkaar in huis te vertoeven. En waar vinden de meeste besmettingen plaats? Het overgrote deel van de virusbesmettingen vindt volgens alle onderzoeken simpelweg thuis plaats!

BEKIJK OOK: Snel en effectief overtollig  buikvet verwijderen! KLIK HIER VOOR MEER informatie…

En wat doet de overheid? Grote gezinnen het hele weekend thuis dicht bij elkaar gevangen houden! Absurder kun je het niet bedenken.

In plaats van de mensen de gelegenheid te geven om op straat te gaan om te wandelen/lopen en uit elkaar te gaan, met het in acht nemen van de 2 meter afstand regel, pusht men het volk voor lange uren gezamenlijk naar binnen.

Niet een ieder woont alleen of beschikt over een groot huis. Ik heb kennissen die met 9 mensen wonen in een ruimte van nog geen 55 vierkante meter. En zo zijn er veel meer in ons land die met meerdere generaties in een klein huis wonen.

BEKIJK OOK
SWM: drinkwaterkwaliteit gegarandeerd, geen reden tot bezorgdheid na toename braken en diarree

De kans dat je besmet raakt op straat, in de buitenlucht, is zeer klein. Indien je een beetje afstand bewaart is de kans zelfs nul! Maar als je even gaat wandelen tijdens de lockdown, wat dus gezond is en de kans op besmettingen juist kleiner maakt, word je door de politie opgepakt en weggevoerd.

Belachelijker kunnen je het niet bedenken.

Het is verwonderlijk hoe gemakkelijk de meesten in ons land deze massale gevangenneming accepteren en er van uitgaan dat het werkt. Men slikt alles maar voor zoete koek zonder erbij na te denken!

Om besmettingen te reduceren werken alleen het fysieke afstand bewaren van elkaar, het dragen van hoge kwaliteit mondkapjes, handen desinfecteren en het voldoende ventileren van binnenruimtes. De nadruk zou alleen op deze maatregelen moeten worden gelegd!

Maar het massaal bij elkaar gevangen houden van de hele bevolking in hun huizen is een oorlogsmiddel dat niet werkt, vooral vanwege de lange incubatieperiode! Integendeel zorgt het voor meer infecties!

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]