fbpx
Onschuldige man verkracht en vermoord door ouders, nadat meisjes ‘grapten’ dat hij ze had aangeraakt

GFC NIEUWS- Als straf werd een Russische man door de ouders van twee meisjes – die hij naar verluidt zou hebben aangeraakt – verkracht en vermoord.

Truckchauffeur Dmitry Chikvarkin had de twee meisjes van 3 en 10 jaar op verzoek van haar ouders een lift gegeven in Sverdlovsk, Rusland.

Toen Valeria Dunaeva, 25, haar kinderen kwam ophalen, zou de driejarige hebben gezegd dat de man ze heeft aangeraakt.

Dunaeva werd kwaad en zei aan haar partner Sergey Chabin, 33, dat ze de zaak niet zo moesten laten. De ouders besloten om de verdachte pedofiel zelf te straffen, maar de politie zegt dat het 10-jarig meisje haar zusje heeft geïnstrueerd om te liegen en dat het als een grap was bedoeld.

De ouders zochten de man op met drie andere mannelijke vrienden. Allereerst werd hij met een pijp verkracht en werd zijn schedel met dezelfde pijp in elkaar geslagen. Hij overleed kort daarna.

De politie heeft intussen beide meisjes geïnterviewd en het blijkt dat de oudere zus het verhaal had verzonnen als grap.

De ouders en hun comparanten riskeren een levenslange gevangenisstraf.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.