fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Onlineregistratie landsdienaren gestart

GFC NIEUWS- De minister van Binnenlandse Zaken (Biza), Bronto Somohardjo, heeft dinsdag het startsein gegeven voor de onlineregistratie van lansdienaren op het hoofdkantoor van het ministerie aan de Wilhelminastraat.
De bewindsman gaf aan dat het doel van de registratie is om alle ambtenaren beter te kunnen voorzien in hun behoefte.
De onlineregistratie is voor de ambtenaren van alle ministeries die zich nog niet hebben geregistreerd. Somohardjo zei dat met de onlineregistratie kosten worden bespaard. Hij merkte op dat missies naar de districten de overheid veel zullen kosten. “We gaan uiteindelijk wel naar de districten, maar we willen het eerst online doen”, aldus de Biza-minister.
Eind november zullen de missies de districten aandoen. De bewindsman mocht als eerst zijn gegevens online controleren. Hij spoort de ambtenaren die zich nog niet hebben geregistreerd aan om zich te registeren. Somohardjo legde uit dat met het onlinesysteem en de eerdere registratie op het hoofdkantoor, de problemen zoals vervroeg pensioen, verlof, buiten bezwaar en bezoldiging verhoging sneller opgelost kunnen worden.
Hij gaf aan dat het ministerie op de goede koers ligt om van een informatie gestuurde overheid te gaan naar een data gedreven overheid en het gewicht te geven die het hoort te hebben. “Het ministerie is meer dan alleen valse beschikkingen uitgeven en mensen helpen aan banen”, aldus de Biza-minister. Somohardjo sprak zijn dank uit aan zijn personeel om het ministerie weer op het gewenste niveau te brengen.
Ambtenaren kunnen zich van 08:00 tot en met 20:00 uur online registeren via deze link.
Bizanen belast met de helpdesk assisteren live bij de registratie. Ambtenaren hebben bij de online registratie nodig:
– ID-nummer
– Naam
– Persoonsnummer

OOK INTERESSANT
Vrouw en twee mannen aangehouden bij drugsinval