Ongeloof na dramatische dood Walter Bouterse

GFC NIEUWSREDACTIE- Familie, vrienden en kennissen, maar ook grote delen van de samenleving zijn geschokt door de dramatische dood van Walter Bouterse, kleinzoon van ex-president Desi Bouterse.

In zijn woning aan de Bazaltstraat in Paramaribo- Noord werd dinsdag het levenloos lichaam van Walter ontdekt door een zwager, die hem enkele uren daarvoor probeerde te bereiken, maar geen response kreeg.

Het blijkt dat Walter zich door het hoofd heeft geschoten met een vuistvuurwapen. Van wie het wapen is, is nog niet duidelijk. De politie heeft nog geen officiële informatie verstrekt en werd na uren forensisch onderzoek in de woning en op het lijk, het lichaam afgevoerd naar het mortuarium.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Surinaamse vrouw die 30 jaar psychotisch en niet goed aanspreekbaar was plotseling weer helder na COVID

“We moeten wat leren van dit verschrikkelijke drama. Hoe is dit mogelijk? Dit is niet te geloven. Ik wil het niet geloven…er zit veel meer hierachter. Wij moeten beter op elkaar letten. God alleen weet alles. Ook nu moeten wij sterk zijn,” zijn enkele reacties van vrienden en kennissen op social media.

Walter stond bekend als een levensgenieter en sportman. Hij was de man achter Red Sport Entertainment, die diverse feestjes, zowel nationaal als internationaal organiseerde.

Hij was ook actief als sportman, onder andere bij taekwondo, zaalvoetbal en basketbal.

Walter was ook MDG-Youth Ambassador van Suriname.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten