fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

One Basin Three Nations Academy en PetroEd lanceren gratis onlinecursus “Basis Principles of Petroleum”

GFC NIEUWS- One Basin Three Nations Academy (OBTN) lanceert op 15 oktober in samenwerking met PetroEd de start van de gratis online cursus “Basis Principles of Petroleum”.
Er is plek voor maximaal 500 deelnemers beschikbaar gemaakt waarvan Inmiddels al ruim 130 inschrijvingen zijn. De cursus is dusdanig ontworpen om de introductie van nieuwkomers in de olie en gasindustrie te ondersteunen en hen de gelegenheid te bieden de wereld van de olie- en gasindustrie te verkennen.
De training duurt maximaal 1 jaar en bestaat uit twee cursussen “Basic Principles of Petroleum” en “Oil Well drilling. Let wel om in aanmerking te komen voor de tweede deel van de cursus Oil Well Drilling dienen de kandidaten minimaal 70% of hoger te scoren voor de eerste cursus Basic Principles of Petroleum.
OBTN is een initiatief van eigen bodem, geformuleerd door een lokale entrepreneurs met advies van internationale Oil & Gas-experts. Een van onze doelen is het verschaffen van belangrijke informatie en het verzorgen van trainingen voor lokale ondernemers in Suriname zodat zij optimaal kunnen profiteren van deze ontwikkeling.
OBTN organiseert al vanaf 2018 met succes conferenties, seminars, handelsmissies, cursussen en workshops op het gebied van Offshore Olie en Gas activiteiten in Suriname en Guyana. Met de grote vondsten van grote voorraden olie voor de kust van Suriname en Guyana, heeft van beide landen de nieuwe hotspot in de wereld gemaakt. Voor elk land zijn er veel gouden kansen waar de Surinaamse werkende klasse zoals lokale ondernemers, entrepreneurs van kunnen profiteren.

OOK INTERESSANT
Drie buitenlandse vrouwen ontsnapt uit handen mensenhandelaars in Suriname