fbpx

Onderzoek naar lage waterdruk in gebieden Wanica

GFC NIEUWS- De Surinaamsche Waterleiding Maatschappij(SWM) is momenteel bezig met een onderzoek naar de oorzaak van een lage waterdruk in enkele gebieden te Wanica (Houttuin, Vredenburg, Zwampweg).
Bij de productiestations die deze gebieden van water voorzien, zijn de productie en verpomping vanuit het station niet verlaagd.
De vermoedelijke oorzaak wordt gezocht in afwijkingen in het distributienet t.w. buisbreuken/lekkages die niet te zien zijn en waarbij er veel water verloren gaat. Hierdoor kan de waterdruk niet worden opgebouwd om het voorzieningsgebied van voldoende water te voorzien.
Diverse medewerkers zijn in de gebieden bezig met het opsporen van lekkages. Het publiek wordt gevraagd om lekkages langs de weg, in trenzen of kanalen (b.v. als gevolg van graafwerkzaamheden) waar dus water verloren gaat aan de SWM door te geven.
Dit kan via de Klantenservice op de nummers 471414, 404667, 483535 of 530389, via whatsapp/sms op het nummer 8893434 of per mail naar [email protected]
De SWM stelt alles in het werk om de watervoorziening zo spoedig mogelijk te normaliseren en biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongerief.

BEKIJK OOK
Afsluiting wegen vanwege Oil & Gas Summit en Caricom Staatshoofdenvergadering