Onderwijzeressen in Suriname die in hun vrije tijd sensueel webcammen oneervol ontslaan

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Vrouwelijke onderwijsgevenden in Suriname die buiten schooltijden promiscue gedrag vertonen, moeten oneervol worden ontslagen.

Vooral als het gaat om leraressen die les geven op basis- en middelbare scholen en daarnaast ook actief zijn binnen de online prostitutie.

Deze regel zou ook strikt toegepast moeten worden bij mannen binnen  het onderwijsgebeuren die zich niet houden aan fatsoensnormen en waarden.

Het is algemeen bekend dat steeds meer jongedames in Suriname via het internet, vaak met geheime accounts, extra geld verdienen.

Bezoekers in Suriname en meestal ook Nederland en de Antillen kunnen geen toegang krijgen tot de accounts waardoor de vrouwen hun discretie beter gewaarborgd is.

Met een ontbloot lichaam worden er voor de camera tegen betaling allerlei sensuele gewaagde acties uitgevoerd om de buitenlandse heren te plezieren.

Dat laat het KIVC aan GFC Nieuws weten.

Het VrouwenCollectief benadrukt dat in principe elke volwassen vrouw vrij is in haar keuze om zich bezig te houden met deze intimiteitsactiviteiten, echter zouden er duidelijke restricties moeten gelden voor bepaalde beroepsgroepen.

“Er wordt een grens overschreden indien vrouwen en mannen die onze kinderen moeten onderwijzen en maatschappelijk vormen zich in hun vrije tijd bezig houden met activiteiten waarbij men zich bloot geeft voor de camera”.

“Nota bene worden er op verzoek van hitsige mannen de meest bizarre en respectloze opdrachten tegen betaling uitgevoerd. Onderwijsgevenden zouden juist het goede voorbeeld moeten geven”, stelt het KIVC.

Het VrouwenCollectief is van oordeel dat geen enkel zichzelf respecterende ouder het zal goedkeuren dat haar of zijn kind op school onderwezen wordt door een online prostitué of andersoortig ordinair persoon.

Het KIVC is daarom groot voorstander van het implementeren van heldere richtlijnen op dit vlak.

“Ook het gedrag van onderwijsgevenden op straat, sociale media en bij uitgaansgelegenheden moet passen binnen de beschaafdheidsnormen”.

“Indien leerkrachten zich schuldig maken aan extreem vulgair gedrag zijn ze het vak niet waardig en moeten de laan uitgestuurd worden”, aldus het VrouwenCollectief.

Foto ter illustratie.