Onderwijzeres in Texas verkoopt minderjarig meisje als prostituee in Marokko

Een Amerikaanse onderwijzeres probeerde een minderjarig meisje als prostituee te verkopen aan een groep mannen in Marokko. De vrouw werd opgepakt toen zij terugkeerde uit Marokko, waar zij de deal had afgerond.

De politie was Amber Michelle Parker (37) al maanden op het spoor. De vrouw, die les geeft in groep 8 van de Mexia Junior High School in Texas, was in haar vrije tijd druk met het onderhandelen over het prijskaartje.

Om de prijs op te drijven, adverteerde zij het meisje als maagd en plaatste zij online uitdagende foto’s van het kind, gekleed in lingerie.

Kort voor de kerst reisde de onderwijzeres naar Marokko om de verkoop te sluiten. Zij keerde op 1 januari terug naar de VS en werd een dag later gearresteerd.

De politie had een tip gekregen van familieleden dat Parker het meisje naar Marokko wilde lokken. Het slachtoffer zou familie zijn van de ‘pooier’. Het is niet bekend hoe oud het meisje is en wat haar relatie tot Parker is.

Op haar profiel van de schoolwebsite schrijft de vrouw: “Ik ben getrouwd met Harvey Parker Jr. en we hebben een mooie dochter, Naomie, die een senior is bij MHS. We hebben een boerderij in Teague waar we dwerggeiten, kippen en een paar koeien kweken!”

Foto: Facebook

 

Overige berichten