fbpx

Ondervoorzitter NPS: 9 jaar Bouterse totale ravage

GFC NIEUWS- De ondervoorzitter van de NPS, Jerrel Pawiroredjo, komt tot de conclusie – na de balans te hebben opgemaakt van negen jaar NDP-regering – dat “negen jaar Bouterse gelijk is aan totale ravage en vernietiging.”

Vandaag aan de dag behoort Suriname tot de drie armste landen in Zuid-Amerika en het Carabisch gebied. De regering Venetiaan heeft een situatie van stabiliteit en rust achtergelaten, iedereen kon plannen, haalt Pawiroredjo aan.

“De huidige regering leent maar raak. Het probleem is dat ze niet lenen voor zichzelf, ze zetten de schuld op de schouders van het volk. De schuld gaan de Surinamers moeten betalen. Zelf de gezondheidszorg gebruikt de huidige regering voor verkiezingspropaganda, voor partij politieke zaken. Dat is de manier waarop de NDP ons land bestuurd,” concludeert de NPS-topper.

BEKIJK OOK
Stille loop voor meer positiviteit en vaderlandsliefde aan vooravond Onafhankelijkheid

Hij meent dat de NPS mensen heeft met kennis en mensen die op een nuchtere en eerlijke manier met kennis van zaken nadenken, over hoe het moet met dit land. “Grote projecten waar goed over nagedacht is. Ik noem de Brokopondo-overeenkomst. Dat heeft de paarse partij nog niet kunnen waarmaken. Het enige dat we hebben gezien van de NDP, is geld verbrassen om de verkiezingen te winnen.”

Pawiroredjo haalde verder aan dat de NPS symbool is voor stabiliteit, vertrouwen, goed bestuur en eerlijk beleid. “Dat is de boodschap die gebracht moet worden naar de mensen. De taak is de mensen te mobiliseren, om de keus te maken voor de groene partij en waarom die keus te maken.”