fbpx

Ondernemer legt sportveld aan in Welgedacht A weg

De opening van het sportveld Maya aan de Welgedacht A weg no 403 heeft gisteren onder grote publieke belangstelling plaatsgevonden. Tijdens de opening waren aanwezig vicepresident Ashwin Adhin, de ministers Edgar Dikan, Patrick Pengel, Regillio Dodson, Mike Noersalim, DNA – leden Melvin Bouva, Patrick Kensenhuis en Rosellie Cotino.

Verder was ook het personeel van het hoofdkantoor van Regionale Ontwikkeling en het personeel van het districtscommissariaat Wanica – Noordwest en buurtbewoners aanwezig.

“Het initiatief komt van Ronald Jharihar. Hij wilde graag wat voor de jeugd doen. De buurt miste een accommodatie voor sport en spel,” aldus Maya naar wie het sportcomplex is vernoemd. Zij is een dochter van de eigenaar.

Dc Ramai zegt dat het een bijzonder moment is omdat de opening gedaan werd door de vicepresident en het volledige support heeft van alle ministers. Hij merkt op dat de ondernemer hiermee geïnvesteerd heeft in de jeugd. Zij kunnen nu in beweging zijn. Het gebied komt hierdoor tot ontwikkeling. De ondernemer heeft geloof in de toekomst van Suriname. Het is bijzonder dat de ondernemer niet alleen commercieel bezig is maar ook denkt aan de samenleving.

Minister Edgar Dikan feliciteerde alle aanwezigen met dit heuglijk feit. Hij deed een beroep op andere ondernemers om het voorbeeld te volgen.

Vp Adhin is vol lof over de initiatiefnemer. Hij heeft zijn volledige ondersteuning toegezegd.(GFC)