fbpx
Ondernemer die beschoten werd looft USD 5.000 uit voor gouden tip

GFC NIEUWS- De eigenaar van Profession Electronics & Security Systems looft USD 5000 uit voor een tip die leidt tot de aanhouding van een man die hem heeft beschoten.

De ondernemer was zaterdagmiddag met een team bezig om reclameborden van de VHP weg te halen aan de Frederikshoopweg voor het pand van Suribet, ter hoogte van de Johannes Pontweg toen er plotseling schoten werden gelost.

Op foto’s die hij heeft gedeeld, zou de vermoedelijke dader te zien zijn en een kogelgat in de auto van het slachtoffer.

“Uw hulp hebben we dringend nodig mensen. Deze schutter (zie foto’s hieronder en camera beelden) heeft me gisteren beschoten ter hoogte van de Johannes Pontweg (aan de Fredikshoopweg) (voor het pand van Suribet). Wie kent deze schutter?? De tipgever die tot de aanhouding mag/zal leiden van de schutter/van deze gevaarlijke gewapende verdachte mag een beloning verwachten van USD 5000,” schreef het slachtoffer op social media.

Meer nieuws

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.