fbpx
Onbeschrijfelijk herstel van een hond die meer dan 70 keer werd beschoten

GFC NIEUWS- De 5-jarige Libanese hond Maggie is een inspiratie voor zowel honden als mensen, want ze heeft een vreselijk trauma meegemaakt dat haar voor altijd getekend heeft.

Veel littekens zijn nog zichtbaar maar andere ook onzichtbaar.

Maggie was het slachtoffer van de ergst mogelijke dierenmishandeling die je kan inbeelden. Het beestje werd ruim 70 keer beschoten, waaronder in haar ogen.

De psychopaat sneed later ook een van haar oren af. Dit was meer dan mishandeling, het was pure foltering.

Iedereen dacht dat de hond dood was, maar geen enkele van de 70 kogels had haar interne organen, hart of hersenen geraakt.

Maggie kreeg haar ‘happy end’ toen een familie uit Brighton in het Verenigd Koninkrijk haar adopteerde. Toen

Maggie’s eigenaar Kasey Carlin het verhaal van de hond van een dierenorganisatie genaamd Stichting van het Hart hoorde, wist zij dat Maggie de hond voor haar was.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.