fbpx
Onbekende man met steekverwondingen in kritieke toestand opgenomen in ziekenhuis

GFC NIEUWS- Een onbekende man werd zaterdagavond door een andere man op een locatie in de Timmermanstraat neergestoken.

Bij aankomst van de politie van Nieuwe Haven was het slachtoffer niet aanspreekbaar. Hij had onder andere een steekverwonding in zijn halsstreek. Het slachtoffer is per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert in kritieke toestand.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer vermoedelijk in botsing kwam met de verdachte die op dat moment een fles met bier in zijn hand vasthield. De fles met bier viel uit de hand van de verdachte en ging kapot. Dat viel niet in goede aarde bij de verdachte en hij raakte in een woordenwisseling met het latere slachtoffer. De verdachte moet een deel van de kapotte fles hebben opgeraapt en heeft het slachtoffer daarmee steekverwondingen toegebracht.

De geweldenaar is voor de komst van de politie weggegaan van de locatie. De politie is bezig met zijn opsporing, meldt de publiciteitsdienst van de politie.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…