fbpx

Onbekende man betrapt in woning van twee vrouwen die hij eerder achtervolgde

De politie van het ressort Uitvlugt heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 februari de 20-jarige Ricky H. in verzekering gesteld.

De wetsdienaren werden ingeschakeld voor een geval van een ongewenste gast op een adres in het ressort. Daar aangekomen werden twee jonge vrouwen bij hun buren aangetroffen. Zij verklaarden dat zij een show hadden bezocht aan de Lalarookhweg. Na beëindiging van de show verlieten zij de locatie, richting hun woning.

Op een bepaald moment merkten zij dat ze achtervolgd werden door een bij hen onbekende man. De dames klopten aan bij de buren voor hulp.

De buren schakelden de politie in. Terwijl zij bij de buren waren, liep de man verder. Bij de komst van de politie deden zij samen met de wetsdienaren hun woning aan.

BEKIJK OOK
Dodelijk schietincident in politieressort Munder

De politie stelde een onderzoek in de woning van de jonge vrouwen in. Al gauw bleek dat Ricky zich toegang had verschaft tot de woning van de jonge vrouwen en zich schuilhield onder een bed. Ricky werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De verdachte heeft bij de voorgeleiding verklaard via Instagram kennis te hebben gemaakt met een van de jonge dames waarna hij besloot haar een bezoek te brengen.

Beide dames ontkennen bevriend te zijn met de verdachte. Ricky is ingesloten.